Twtjogging Forum

Running journey

append delete Zee

2023 banyak ajar saya dalam dunia larian. Tp saya tak berapa nak konsisten. Ada off ada on. Sekarang ni nak start balik pun rasa berat je badan. Doakan saya supaya 2024 saya lebih rajin utk lari & menjalani latihan.

Niat tahun ni nak virgin HM & targeted timing subs 2:30. Tapi disebabkan diri malas training saya dnf masa lihm haritu.

Sekarang ni bila tengok kawan2 share running & loss weight journey saya rasa happy sebab semua supportive. Doakan saya supaya saya rajin berusaha untuk masa akan datang.

Kesihatan adalah harta yang paling mahal dalam dunia. Jangan menyesal sekiranya anda kehilangan salah satu nikmat sihat yg dikurniakan.

‘1 hari satu kilo lebih baik dari kita tido’
‘1% everyday’

Reply RSS

Reply

(Leave this as-is, it’s a trap!)

There is no need to “register”, just enter the same name + password of your choice every time.

Pro tip: Use markup to add links, quotes and more.

Your friendly neighbourhood moderators: twtjogging

//