Twtjogging Forum

Harga event larian semakin mahal?

append delete twtjogging

Melihat harga event larian yang semakin meningkat setiap tahun.

Adakah anda akan menyertai acara larian walaupun harga fee semakin mahal? 🫣

Masih adakah event harga rahmah selepas ini?

Reply RSS

Replies

append delete #1. aj

Kitanya masih belum berezeki lebih. Join yg murah2 je la walaupun jarak pendek. Jauh2 kita lari sendiri

append delete #2. twtjogging

Kalau larian jarak jauh boleh la pilih event yang berkualiti atau diiktiraf IAAF.

Larian jarak pendek kita buat training base je @aj

append delete #3. yan

Kalau running event yg buat kita happy, cipta memori dengan kawan kawan. Why not?

append delete #4. nurin

Aah, dah start selek. Tp utk mmbe2 yg participate, saya bagi full support (emoji thumbs up)

Ada lagi event rahmah sbnrnya, min. Tapi selalu sold out cepat. Bukti dah ada #ytjt. Ngam2 register utk diri sdr, bila nak register utk mmbe2 lain, terus kene block. Sold out semua kategori <1hr open reg. Hmm. Serba salah jap dgn mmbe2. Entah siapa yg salah, ku tak tahu ~

append delete #5. twtjogging

Ada lagi event rahmah sbnrnya, min. Tapi selalu sold out cepat. Bukti dah ada #ytjt

Mungkin min pun newbie/nubis jadi tak tahu. Kalau ada yg tahu, komen la kat bawah..

@nurin tak bersalah 😂

Reply

(Leave this as-is, it’s a trap!)

There is no need to “register”, just enter the same name + password of your choice every time.

Pro tip: Use markup to add links, quotes and more.

Your friendly neighbourhood moderators: twtjogging

//