twtjogging Forum

Harga event larian semakin mahal?

append delete twtjogging

Melihat harga event larian yang semakin meningkat setiap tahun.

Adakah anda akan menyertai acara larian walaupun harga fee semakin mahal? 🫣

Masih adakah event harga rahmah selepas ini?

Reply RSS

Replies

append delete #1. aj

Kitanya masih belum berezeki lebih. Join yg murah2 je la walaupun jarak pendek. Jauh2 kita lari sendiri

append delete #2. twtjogging

Kalau larian jarak jauh boleh la pilih event yang berkualiti atau diiktiraf IAAF.

Larian jarak pendek kita buat training base je @aj

append delete #3. yan

Kalau running event yg buat kita happy, cipta memori dengan kawan kawan. Why not?

append delete #4. nurin

Aah, dah start selek. Tp utk mmbe2 yg participate, saya bagi full support (emoji thumbs up)

Ada lagi event rahmah sbnrnya, min. Tapi selalu sold out cepat. Bukti dah ada #ytjt. Ngam2 register utk diri sdr, bila nak register utk mmbe2 lain, terus kene block. Sold out semua kategori <1hr open reg. Hmm. Serba salah jap dgn mmbe2. Entah siapa yg salah, ku tak tahu ~

append delete #5. twtjogging

Ada lagi event rahmah sbnrnya, min. Tapi selalu sold out cepat. Bukti dah ada #ytjt

Mungkin min pun newbie/nubis jadi tak tahu. Kalau ada yg tahu, komen la kat bawah..

@nurin tak bersalah 😂

append delete #6. yuzirharafi13

masih akan join jika mmg rasa berbaloi, tapi akan select laa event ape. tak semua yg harga mahal masuk.

sbb ade jugak yuran sedikit murah lebih berbaloi dan event planning dia lebih baik dari yg mahal.

append delete #7. Pelari perlahan

Tidak kalau harga terlampau mengarut terutama untuk event 5k & 10k, run je kat taman ngan member2 / cari stadium kalau nak buat speed work & tt / pb. Balik cari kedai makan mana2, jimat duit dari pergi event. HM pon boleh kata mahal sekarang, tapi support dari ws & medic pon perlu kalau nak buat pb. Nak baloi join FM, siap dapat title marathoner 🔥👍

Btw agak2 kenapa 1 event HM tu laku keras eventho mahal gilerr & tak dapat fintee 🙊

Reply

captcha

(Leave this as-is, it’s a trap!)

There is no need to “register”, just enter the same name + password of your choice every time.

Your friendly neighbourhood moderators: twtjogging