twtjogging Forum

Buku yang diulang baca 3 kali?

append delete twtjogging

Ada tak buku yang kalian dah baca lebih 3 kali sebab best sangat? Cerita la sikit, apa nama buku tu dan apa yang buat korang ulang baca sehingga 3 kali?.

Adakah jalan cerita dia power, watak yang menarik, atau mungkin gaya penulisan yang memang padu?

Mesti ramai kat sini nak tahu dan mungkin nak try baca jugak. Jom kongsi, kita boleh tambah senarai bacaan kita untuk next read. 📚

Reply RSS

Reply

captcha

(Leave this as-is, it’s a trap!)

There is no need to “register”, just enter the same name + password of your choice every time.

Your friendly neighbourhood moderators: twtjogging